УЧЕНИЦИ РАЗРЕДНЕ НАСТАВЕ ПОСЈЕТИЛИ ПОЗОРИШТЕ

Наши ученици, од 1. до 5. разреда, са својим учитељицама, јуче су организовано посјетили Позориште, гдје су гледали представу „Ноћ у Мерлиновом замку“ у извођењу Дјечијег позоришта Републике Српске.

РЕАЛИЗОВАН ПРОЈЕКАТ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ СПОРТА И ФИЗИЧКЕ КУЛТУРЕ

у школи је релазован пројекат уз подршку Општине Приједор за унапређење спорта и физичке културе. Набављена је опрема, а највећи дио је уторшен на шведски сандук, који школа није посједовала. Поред њега, ту су још многи реквизити попут вијача, чуњева, палица са препонским поставкама, маркера, тренажних љестви , конопца за навлачење, баланс врећа и слично. Све ово ће употпунити и унаприједити часове физичке културе. Реализатори пројекта су наставници физичке културе, Срђан Дејановић и Никола Крнетић, и наставник разредне наставе, Жељко Батоз.

ДАН ШКОЛЕ!

Дан наше школе се прославља 17. октобра.  На тај дан 1998. године, уз велике напоре и залагања, на задовољство ученика, родитеља и радника школe, коначно je завршена и стављена у употребу нова школска зграда.

Ми смо Дан школе обиљежили данас у сали приједорског Позоришта. Слоган овогодишњег програма је био „МИ ЖИВИМО ВАШЕ СНОВЕ!“, гдје су нас хор, рецитатори, ојкачка секција, Полетарци, ритмичка секција, драмска и фолклорна секција, подсјетили на идеје и идеале наших великана, Петра Кочића и доктора Младена Стојановића. Кроз поезију, пјесму и игру, на сцени су оживјеле жеља и борба за правду, слободу и свој народ, оно чему су Петар Кочић и доктор Младен Стојановић посветили своје животе и рад. Закључак је био, да на младима остаје да се држе старих вриједности и  без страха гледају у будућност.

У 18 часова ће се приредба одржати за родитеље, раднике и госте, такође у приједорском Позоришту.

Свим радницима и ученицима, СРЕЋАН ДАН ШКОЛЕ!

МЕЂУНАРОДНИ ДАН ЖЕНА НА СЕЛУ

Ученици подручног одјељења Горњи Орловци наше школе, обљежили су данас кроз игре, пјесме и рецитације Међународни дан жена на селу.

Пригодним програмом су обрадовали своје мајке и тако им се захвалили за њихов труд и рад.