ПРЕДАВАЊЕ ЗА ЧЛАНОВЕ САВЈЕТА РОДИТЕЉА

Вечерас је у вишенамјенској сали наше школе, Дајана Ступар, стручни сарадник Јавне установе Центар за социјални рад, одржала предавање за чланове Савјета родитеља на тему „Насиље у породици“. Циљ предавања је подизање свијести о овом проблему, али и превентивно дјеловање.

 

ПРЕДАВАЊЕ НА ТЕМУ „БОЛЕСТИ ЗАВИСНОСТИ“

У оквиру пројекта „Брига о дјеци“, др Андрија Вукотић је одржао предавање на тему „Болести зависности“, за представнике Савјета ученика и представнике одјељења, од шестог до деветог разреда. Доктор Вукотић је посебно скренуо пажњу на штетност дувана и алкохола, а осврнуо се и на Свјетски дан борбе против сиде.

МЕЂУНАРОДНО КВИЗ ТАКМИЧЕЊЕ „НЕМАЊИЋИ“

Поводом обиљежавања 800 година самосталности Српске Православне Цркве организовано је онлјан квиз такмичење „Немањићи“ за ученике старијих разреда из Републике Српске, Републике Србије, региона и дијаспоре. Нашу школу су представљале двије екипе. Алекса Крнета, Маја Коврлија и Лидија Кљајић у првој екипи и Милица Карајица, Тамара Балаћ и Никола Грујичић у другој екипи. Ментори нашим екипама су биле наставнице Весна Павић и Јелена Дамјановић.