УРУЧЕЊЕ СВЕТОСАВСКЕ НАГРАДЕ ДРАГАНИ СТОЈАНОВИЋ

Данас, у 18 часова, у Дјечијем позоришту Републике Српске, министар просвјете и културе Републике Српске мр Наталија Тривић уручила је Светосавску награду истакнутим просвјетним радницима, међу којима је и наша Драгана Стојановић.

Министарство просвјете и културе Републике Српске ове године први пут додјељује Светосавску награду наставницима за постигнуте изузетне резултате у области васпитања и образовања ученика и допринос квалитетнијем васпитању и образовању у Републици Српској у школској 2018/2019. години.

Покровитељ свечане додјеле Светосавске награде је предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић.

ОДИГРАНА ПРЕДСТАВА „МОЈ ОТВОРЕНИ УМ“ ЗА УЧЕНИКЕ ОСМИХ И ДЕВЕТИХ РАЗРЕДА

Ученици осмих и деветих разреда су данас у Позоришту Приједор гледали интерактивну представу „Мој отворени ум“, у организација „Genesis Project“. Представа има за циљ да младе упозна са негативним странама предрасуда и стереотипа.

ШКОЛСКА СЛАВА – СВЕТИ САВА!

Јуче је у нашој школи одржана свечана приредба поводом прославе школске славе Светог Саве, под називом „Свети Сава, земаљски човјек, небески анђео“. Пред многобројним гостима, наставницима и родитељима, ученици су кроз казивања, стихове и пригодне мелодије показали како сигурним кораком ходају путем православља и Светосавља. Програм су припремили ученици са својим наставницима: Јовичин Драженком, Антић Карлом, Брдар Дијаном, Граб Николом, Грбић Дијаном и Зекановић Весном.

УЧИТЕЉИЦА СТОЈАНОВИЋ ДРАГАНА ДОБИТНИЦА СВЕТОСАВСКЕ ПОВЕЉЕ НА РЕПУБЛИЧКОМ НИВОУ

Министарство просвјете и културе Републике Српске је извршило избор од 24 наставника разредне и предметне наставе којима се додјељује Светосавска награда за постигнуте изузетне резултате у области васпитања и образовања ученика и допринос квалитетнијем васпитању и образовању у Републици Српској у школској 2018/2019. години.

Међу изабранима је и Драгана Стојановић, наставница разредне наставе, запослена у нашој школи.

Светосавску повељу, Стојановић Драгани и осталим изабраним наставницима, додијелиће министар просвјете и културе на свечаности која ће бити одржана у Бањој Луци.