ДОДЈЕЛА ДИПЛОМА

Данас је у нашој школи уприличена додјела посебних диплома, диплома „Вук Караџић“,као и додјела дипломе ученику генерације.

Добитници посебних диплома за посебно истицање и постизање добрих резултата у одређеним предметима су: Грбић Милица, Кецман Марко, Паспаљ Стефан, Станић Андреа, Плавшић Јована, Славнић  Младена,Тарањац Тамара, Балабан Катарина, Зекановић Маја, Медић Јелена, Буква Горана, Балаћ Тамара, Марјановић Иван, Крагуљ Анђела, Матијаш Анастасија, Буцало Тамара, Тадић Лара, Коврлија Маја, Ђаковић Маја и Дринчић Дарија.

Ученицима који су остварили одличан успјех из свих предмета у свим разредима и примјерно владање уручене су дипломе „Вук Караџић“: Грбић Милици, Станић Андреи, Кесић Теодори,Станковић Божани, Чавић Марији, Балабан Катарини, Буцало Тамари, Дејановић Софији, Ђаковић Маји, Коврлија Маји.

Такође, ученици Коврлија Маји је уручена и  диплома за Ученика генерације.

ПРОЈЕКАТ „СИГУРНОСТ ДЈЕЦЕ НА КУПАЛИШТИМА ШИРОМ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ“

Спасилачка служба РК „Бук“ је добила сагласност од Минстарства просвјете и културе за реализацију пројекта „Сигурност дјеце на купалиштима широм Републике Српске“ у сарадњи са основним школама у Републици Српској.

Према подацима Спасилачке службе, у 2020. години на плажама и базенима у РС гдје раде спасиоци било је 705 успјешних интервенција, од тога, у 452 интервенције радило се о дјеци узраста до 15 година. Пројекат се реализује већ неколико година, и има за циљ упознавање са опасностима и правилима понашања на купалиштима.