СБЕРБАНК а.д. БАЊА ЛУКА ПОМАЖЕ ОПРЕМАЊЕ УЧИОНИЦА НАБАВКОМ СМАРТ ТЕЛЕВИЗОРА

Друштвено одговорно пословање је једно од основних начела пословања Сбербанк а.д. Бања Лука и с тим у вези, препознали су потребу реформског развоја образовања и самог наставног процеса, у складу са савременим трендовима и технологијама.

Донирали су нашој школи смарт телевизор, а донацију је уручио руководилац филијале у Приједору, Предраг Турудија.

Хвала!

ОПРЕМАЊЕ УЧИОНИЦА СМАРТ ТЕЛЕВИЗОРИМА

Будући да живимо у дигиталном добу и користимо дигиталне уређаје у свим сферама нашег живота, прихватили смо тај изазов и успјешно му одговорили у нашој школи.

Извршена је дигитализација одређених наставних садржаја из географије, историје, српског језика, природе и друштва, музичке културе, што захтијевало  припрему Школе у погледу опремања квалитетном опремом.

Амбициозна управа Школе, са руководиоцем Гораном Босанчић, одлучило је да све учионице опреме са смарт телевизорима (55“).

У првој фази набављено је 8 телевизора и тиме су се створили услови да све учионице разредне наставе имају по један телевизор са свим потребним прикључцима.

У другој фази набављено је још 8 телевизора који су постављени у учионицама које користе ученици предметне наставе.

Укупно у октобру мјесецу купљено је 16 мултифункционалних телевизора чиме је покривено преко  9о% учионица. У учионицама у којима нису постављени телевизори, 3 учионице,  постављени су пројектори.

Све ове не би било могуће реализовати без људи добре воље. Вјетар у леђа овој акцији били су наставници Школе, управа и сарадници, који су први препознали ову потребу и својим личним примјером издвојили одређена новчана средства за куповину телевизора. Родитељи, који су прихватили наш позив, учествујући у акцији прикупили значајан дио новчаних средстава који су усмјерени за плаћање телевизора.

Такође, овом приликом се захваљујемо и појединачним куповинама телевизора од стране родитеља. Такође, захвалност дугујемо и фирмама које су се одазвале нашем позиву, а они су:

  • Жељка Симић, родитељ
  • Тања Симић, родитељ
  • МФ банка, представнику Радославу Торбици
  • ЗР пилана „МИС“
  • „Збер“ банка, представнику Предрагу Турудији
  • „Ферум“ д.о.о.
  • Фото „Метро“.

Хвала вам!

УЧЕНИЦИ V-1 И V-2 ПРИСУСТВОВАЛИ ОТВАРАЊУ ИГРАЛИШТА У ДВОРИШТУ ЦРКВЕ СВЕТОГ ИЛИЈЕ НА УРИЈАМА

Јуче, 5. октобра, ученици V-1 и V-2 одјељења заједно са својим учитељима Батоз Силваном и Жељком су присуствовали отварању игралишта у дворишту цркве Светог Пророка Илије на Уријама. Догађају је присуствовао и градоначелник Павловић Далибор, као и свештеници и бројни новинари.