ЈЕДНОДНЕВНИ ИЗЛЕТИ УЧЕНИКА ОД 6. ДО 8. РАЗРЕДА

У понедјељак, 16. маја, ученици 6. разреда су са својим одјељенским старјешинама ишли на једнодневни излет у Еко-центар „Љекарице“.

Ученици 7. и 8. разреда са својим одјељенским старјешинама су данас у оквиру једнодневног излета посјетили Спомен-подручје Доња Градина и манастир Моштаница.

УЧЕНИЦЕ НАШЕ ШКОЛЕ ПРИСУСТВОВАЛЕ ПОКАЗНОЈ РАДИОНИЦИ ЖЕНСКОГ РУЧНОГ РАДА

Јуче, 18. маја, је у Приједору обиљежен Међународни дан музеја низом активности у организацији Музеја Козара. Ученици наше школе, Наташа Ћургуз, Марија Чавић и Милица Вучановић из 8-2, те Сара Зекановић и Лара Дешић из 6-3, са наставницом Свјетланом Марић, присуствовале су показној радионици женског ручног рада- плетења, хеклања и веза под називом „Народне рукотворине“, коју су водиле госпођа Марија Панић и виши кустос етнолог, Марија Радаковић.

ТРЕЋЕ МЈЕСТО НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ У МАЛОМ ФУДБАЛУ

У Бијељини је јуче, 18. маја, и данас 19. маја, одржано републичко такмичење у малом фудбалу. Екипа наше школе освојила је 3. мјесто. Чланови нашег тима су: Гњатовић Марко, Пачариз Алексије, Стојаковић Милан, Дошеновић Немања, Шебез Марко, Велић Лео, Радаковић Огњен, Вујковић Вук, Драгојевић Јован, Кос Никола, Станковић Божидар.

Ученике је за такмичење припремао Дејановић Срђан, наставник физичког васпитања.