ТРЕЋЕ МЈЕСТО НА ЛИКОВНОМ КОНКУРСУ ЕКОЛОШКЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ „ДАНИ РИЈЕКЕ САНЕ“ 2022. ГОДИНЕ

У уторак, 7. јуна, ученици Јањетовић Сари 8-5 су представници Туристичке организације града Приједора додијелили диплому за освојено треће мјесто на ликовном конурсу на тему „Заштита животне средине“.

Ученицу је за конкурс припремала Јовић Црнчевић Маја, наставник ликовне културе.

ПРВО МЈЕСТО И ПОХВАЛА НА МЕЂУНАРОДНОМ КОНКУРСУ „ДАНИ НИКОЛЕ ТЕСЛЕ“ У ОРГАНИЗАЦИЈИ УДРУЖЕЊА ВОЈВОЂАНСКИХ УЧИТЕЉА

На међународном конкурсу „Дани Николе Тесле“ у организацији Удружења војвођанских учитеља ученице наше школе су постигле сљедеће резултате:

  • Чорокало Дајана 9-1: ПРВО МЈЕСТО ИЗ КАЛИГРАФИЈЕ,
  • Роквић Драгана 9-1: ПОХВАЛА ЗА ЛИКОВНИ РАД.

Ученице је за конкурс припремала Јовић Црнчевић Маја, наставник ликовне културе.

„КОЧИЋЕВИ РУДАРИ“ НА МАСКЕНБАЛУ У ОКВИРУ ПРИЈЕДОРСКОГ ЉЕТА КУЛТУРЕ

Јуче, 2. јуна, у Љетној башти је организован дјечији маскенбал од називом „Свијет дјечије маште“. Ученици 4-2 одјељења са својом учитељицом Лукић Јеленом и Ђурђицом Јакшић, психологом су се представили у костимима рудара уз пратећу рударску опрему коју су сами направили.

Захваљујемо се Руднику „Arcelor Mittal“ Приједор који су ученицима обезбиједили пригодне панталоне, мајице и шљемове.

ЕКИПА НАШЕ ШКОЛЕ СЕ ПЛАСИРАЛА У ПОЛУФИНАЛЕ КВИЗА „НАУЧИ СЕ, ЧОВЈЕЧЕ“

У суботу и недјељу, 28. и 29. маја 2022. године, екипа наше школе учествовала је у четвртфиналу квиза „Научи се, човјече“ који је емитован на РТРС. Након узбудљиве и динамичне завршнице наша екипа се пласирала у полуфинале такмичења. Екипу су чинили, главни тим, Лара Петровић, 9-3, капитен, Марија Чавић, 8-2, Павле Пејић, 7-2 и Душица Бурсаћ, 6-3, плесни тим, Драгана Роквић, 9-1 и Немања Стојаковић, 7-4, те спортски тим, Сара Пухалић, 7-3 и Милан Лукић, 7-2. Наставник координатор, Свјетлана Марић.

 

МАТУРСКО ВЕЧЕ, 30. МАЈ 2022. ГОДИНЕ

Ученици деветих разреда, са својим одјељенским старјешинама, учитељицама, наставницима и директорицом су у понедјељак, 30. маја, обиљежили своје матурско вече у хотелу Приједор.

Осим забавног програма, на матури је уприличена и додјела диплома „Вук Караџић“, посебних диплома, као и признање ученику генерације.

Диплома „Вук Караџић“ је додијељена ученицима који су током свих девет разреда основне школе имали одличан успјех из свих предмета:

  • Роквић Драгани 9-1,
  • Чорокало Дајани 9-1,
  • Бојанић Сари 9-2,
  • Шобот Мии 9-2,
  • Требовац Луки 9-2,
  • Крнета Алекси 9-3.

Признање и диплома за ученика генерације за школску 2021/2022. годину додијељена је Крнета Алекси 9-3.

Ученицима који су се истицали својим радом и понашањем, те постизали  изузетне резултате у савлађивању појединих облика образовно-васпитног рада додијељену су посебне дипломе.

Матурско вече у хотелу Приједор организовали су родитељи и ученици, те школа као сарадник.

Свим ученицима деветих разреда честитамо на успјешно завршеној основној школи, желимо им пуно среће у даљем образовању и да храбро корачају стазом која се зове живот!