ДАН УЧЕНИЧКИХ ПОСТИГНУЋА

24. маја 2024. године у вишенамјенској сали ученици наше школе, са својим учитељима и наставницима, приредбом су обиљежили Дан ученичких постигнућа под слоганом „Знање је моћ“.

Својим другарима су се представили кроз игру, пјесму, рецитације и фолклор. Ово је такође била прилика да се најбољим и најуспјешнијим ученицима наше школе уруче дипломе и признања. Ученицима који су се истакли радом, понашањем и изуетним резултатима у савлађивању појединих облика образовно-васпитног рада додијељена је 21 Посебна диплома.

Диплома „Вук Караџић“ је додијељена ученицима који су током свих девет разреда основне школе имали одличан успјех из свих предмета:

  • Павле Пејић IX2
  • Ђорђе Буцало IX3
  • Немања Стојаковић IX4

За ученика генерације за школску 2023/2024. годину изабран је Немања Стојаковић IX4.

Свим ученицима честитамо на труду, раду и заслуженим дипломама. Желимо им пуно среће у даљем образовању и да наставе низати успјехе!

ДРУГО МЈЕСТО НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ ХОРОВА

На Републичком такмичењу хорова основних школа које је одржано 25. маја у Бањалуци, у конкуренцији седам хорова представника регија, наш хор је освојио друго мјесто.

Ученике је за такмичење припремала Драженка Јовичин, наставница музичке културе.

Честитамо!

МАТУРСКА ЕКСКУРЗИЈА (13.05. – 17.05.2024.)

Етно село Станишићи – Тршић – Златибор (Стопића пећина, Сирогојно, Мећавник, Кремна, вожња Шарганском осмицом и гондолом, Дино парк) – Вишеград (Андрићград)