ПРЕДСТАВЉАЊЕ НАШЕ ШКОЛЕ НА МАНИФЕСТАЦИЈИ „ПРИЈЕДОРСКА ЗИМА“

Синоћ, 28. децембра, присуствовали смо трећој вечери представљања приједорских основних школа на манифестацији „Приједорска зима“.

Ученици и наставници Основне школе „Петар Кочић“ су на Малом градском тргу кроз музику, плес, игру и лијепе новогодишње поруке забављали Приједорчане који су дошли да их подрже.

Програм под називом „Новогодишњи час“ су припремали ученици са учитељицама: Лукић Јеленом, Лакић Биљаном, Вујичић Славицом, Бањац Дијаном и Драгоњић Татјаном. Програм су водили Балабан Катарина и Крнета Алекса.

Координатор активности је учитељица Зекановић Весна.

Након културно-забавног програма услиједило је читање десет најљепших писама упућених Дједу Мразу. Избор писама је направила професорица српског језика Марјановић Наташа. Ученици који су читали писма су добили новогодишње пакетиће.

Цијели програм се дешавао под будним оком Дједа Мраза и Баке Мразице који су фантастично анимирали дјецу и публику, и допринијели угодном и веселом расположењу и да ово представљање школе буде још успјешније.

Манифестација „Приједорска зима“ је организована у нашем граду по први пут и под покровитељством је Града Приједора и Туристичке организације Приједор.